الست المصريه

ياالفين وتلاتميت مرحبا انت كنت فين من زمان ...منتظرينك تنورينا في بيتنا وتشاركينا وتستفيدي وتفيدي

انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

الست المصريه

ياالفين وتلاتميت مرحبا انت كنت فين من زمان ...منتظرينك تنورينا في بيتنا وتشاركينا وتستفيدي وتفيدي

الست المصريه

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

مطلوب مراقبات ومشرفات للموقع الرجاء سرعه التسجيل ....الاداره...............لتقديم الطلبات الرجاء كتابه موضوع في قسم طلبات الاشراف
طاجن الباميه باللحم الضاني Support

    طاجن الباميه باللحم الضاني

    الست المصريه
    الست المصريه
    المديره العامه
    المديره العامه


    عدد المساهمات : 479
    تاريخ التسجيل : 10/02/2010

    طاجن الباميه باللحم الضاني Empty طاجن الباميه باللحم الضاني

    مُساهمة من طرف الست المصريه السبت فبراير 13, 2010 2:28 pm

    طاجن البامية باالحم الضانى
    1/2 ك بامية رومى اوى بلدى او كيس بامية مجمدة
    4
    حبات طماطم فى الخلاط
    3 ملاعق صغيرة ملح
    فلفل اسود
    ثوم
    بصلة
    مفرومة
    زبدة 3ملعقة كبيرة
    لحم ضانى او كندوز
    الطريقة
    يحمر البصلة فى
    الزبدة الى ان تصبح بيضاء ثم يضاف اليها اللحم الى ان يتغير لونه ىدون ان
    يحمر
    ثم تضاف الطماطم المصفاة وكل شوية تضعى ماء ساخن الى ان يتم نضج
    اللحم
    بعد ذلك نضع البامية والملح الى ان تنضج ثم نهرس 3 فصوص ثوم ونضع عليهم
    الفلفل الاسود ونضعها على البامية وبعد 3 دقائق نغلق النار

    على فكرة اللى
    حاتعمل الطريقة دى حاتدعيلى لانها بتخلى البامية تجنن
    وانا كمان مع الطماطم بحط
    قرن فلفل اخضر حار عشان تكون حامية
    وبالهنا والشفا
    منقوول

      الوقت/التاريخ الآن هو السبت أبريل 27, 2024 8:52 am