الست المصريه

ياالفين وتلاتميت مرحبا انت كنت فين من زمان ...منتظرينك تنورينا في بيتنا وتشاركينا وتستفيدي وتفيدي

مطلوب مراقبات ومشرفات للموقع الرجاء سرعه التسجيل ....الاداره...............لتقديم الطلبات الرجاء كتابه موضوع في قسم طلبات الاشراف

    المنتو الكذاب

    شاطر
    avatar
    الست المصريه
    المديره العامه
    المديره العامه

    عدد المساهمات : 479
    تاريخ التسجيل : 10/02/2010

    المنتو الكذاب

    مُساهمة من طرف الست المصريه في الأحد فبراير 21, 2010 2:42 pm

    <blockquote class="postcontent restore">
    المقاديــــــــر :


    عجينة السمبوسه اللي
    بالكيلو او عجينه السمبوسه لوزين(رقاق السمبوسه)او حسب العجينه اللي
    عندك


    لحم أو دجاج مفروم تطبخيه بالطريقة
    اللي تحبيها
    1ملعقه من كل من ( قشطه_ جبنه سايله_ مايونيز وممكن الاستغناء
    عنه)

    كوب حليب سايل جاهز او ممكن انتي تعمليه( حليب بودره+
    ماء)






    الطريقـــــــة:
    نحضر مجموعه من رقائق السمبوسه ونقطعها من النصف






    ثم نضع ملعقه
    صغيره من الحشوه



    ونلفها بهذه
    الطريقه



    ثم نلصقها من الطرف والجوانب
    بالماء والدقيق


    بعدين نجيب صينيه وندهنها
    بالزيت

    ونرصها في صينيه حسب الكميه اللي تبغيها


    ثم نخلط القشطه
    والجبنه والمايونيز ونجهز الحليب



    وندهن الوجه بالخلطة كما
    في الصو
    ره


    وهـــــذا الشكل
    النهائي







    منقووول
    </blockquote>

      الوقت/التاريخ الآن هو السبت أكتوبر 21, 2017 6:02 am